maxis

Anak-Anak Pelanggan Maxis One Club Menerima Sesi Latihan Eksklusif Bersama Dato’ Lee Chong Wei

schedule 23 Sep 2013

Para peserta menerima latihan peribadi daripada Dato’ Lee dan berpeluang untuk bermain satu-lawan-satu dengan pemain nombor 1 dunia
Para peserta dihadiahkan cenderahati istimewa yang ditandatangani oleh Dato’ Lee
Maxis terus memberikan ganjaran kepada para pelanggan MOC melalui pelbagai pengalaman istimewa sebagai tanda penghargaan diatas sokongan mereka selama ini

SIARAN AKHBAR
Untuk siaran segera
Kuala Lumpur, 23 September 2013

Para pelanggan Maxis One Club (MOC) diberi peluang emas baru-baru ini apabila anak-anak mereka menikmati pengalaman istimewa apabila menerima sesi latihan daripada YBhg Dato’ Lee Chong Wei, pemain badminton terkemuka di dunia yang juga merupakan duta sukan Maxis Berhad (Maxis). Maxis, satu-satunya penyedia perkhidmatan komunikasi bersepadu di Malaysia, baru-baru ini telah menganjurkan sesi latihan badminton eksklusif dan peribadi selama satu hari bersama pemain terkemuka tersebut bagi 45 orang kanak-kanak di Sports Arena @ Sentosa pada 17 Ogos. Dato’ Lee telah berkongsi tip-tip yang membantu mereka untuk mempertingkatkan lagi kemahiran, dan kanak-kanak tersebut juga mempunyai peluang yang istimewa untuk bermain satu-lawan-satu dengan beliau.

Untuk dipilih sebagai salah satu peserta bagi sesi latihan tersebut, para pelanggan MOC perlu menjawab lima soalan berkaitan dengan badminton melalui satu pertandingan dalam talian. 45 orang pelanggan yang berjaya menjawab soalan-soalan tersebut dengan tepat kemudian dipilih untuk mendaftarkan seorang kanak-kanak yang berusia tujuh hingga 17 tahun untuk sesi latihan tersebut.

Dushyan Vaithiyanathan, Ketua Perniagaan Pelanggan Maxis, berkata, “Di Maxis, kami menghargai para pelanggan yang telah bersama kami untuk sekian lama, dan program istimewa bersama Dato’ Lee ini merupakan salah satu cara kami berkongsi penghargaan kepada mereka atas sokongan yang berterusan selama ini. Melalui sesi latihan ini, kami berbangga kerana telah dapat memberi anak-anak para pelanggan MOC satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan, dan berharap mereka telah beseronok sepanjang acara tersebut.”
Encik Yong Yuh Shyong, salah seorang pelanggan MOC yang telah mendaftarkan anaknya yang berusia 16 tahun, Yong Boon Hann, untuk mengambil bahagian dalam sesi latihan itu berkata, “Ia merupakan sebuah pengalaman yang benar-benar berbaloi untuk saya memandu dari Kuantan untuk menghantar anak saya ke sesi latihan badminton ini. Anak saya merupakan peminat setia Dato’ Lee Chong Wei dan ianya amat bermakna apabila dia dapat bermain secara satu-lawan-satu dengan beliau!”

Seorang lagi pelanggan MOC, Puan Ong Liew Mei, begitu teruja apabila anaknya, Lau Kee Liang, 13, berpeluang untuk dilatih oleh pemain terkenal tersebut. “Saya amat berterima kasih kepada Maxis kerana menganjurkan acara ini. Saya amat teruja apabila dapat melihat Dato’ Lee Chong Wei secara dekat, bergambar dengan beliau, mendapat tandatangannya, dan yang paling penting apabila anak saya berpeluang untuk bermain dengan Dato’! Ini merupakan pengalaman yang tidak dapat dilupakan bagi keluarga kami!”
Selain daripada sesi latihan bersama Dato’ Lee, setiap peserta membawa pulang jersi serta gambar kumpulan yang telah ditandatangani secara eksklusif oleh Dato’ Lee sebagai cenderahati. Kanak-kanak tersebut juga telah mengambil bahagian dalam satu sesi soal jawab, dimana mereka yang berjaya menjawab soalan berkaitan dengan Dato’ Lee dan karier badmintonnya akan memenangi sebuah raket badminton Yonex yang telah ditandatangani oleh bintang badminton itu sendiri.

Maxis One Club adalah satu program keahlian eksklusif yang menawarkan perkhidmatan pelanggan keutamaan, ganjaran khas dan program afiniti. Pelanggan yang telah bersama dengan Maxis (pascabayar) selama lebih daripada setahun dengan komitmen bulanan minimum sebanyak RM150 ke atas secara automatik akan dinaiktaraf kepada status ahli Maxis One Club.

Untuk maklumat lanjut dan untuk menyemak kelayakan keahlian, sila hubungi 1 800 82 1123 atau layari www.maxis.com.my/moc

Lifestyle

Popular Posts

brochures Maxis Biggest Sale

Come celebrate the festive season with Maxis Biggest Sale! For the month of December 2019 until 29 February 2020, Maxis and Hotlink customers can enjoy awesome promotions on smartphones, with even more deals to come. Literally Maxis’ biggest sale for the year, there is something for everyone!

Lifestyle
access_time 04 Dec 2019
brochures Fibre 5G-Ready

Upon approval from Malaysian Communication and Multimedia Commission (MCMC) to trial 200MHz of 3.5GHz C-band spectrum, Maxis successfully achieved 2.96Gbps for single user peak speeds, recording a new high at two of its trial sites in Subang Jaya recently. The new record further reinstates the position of Maxis being in the forefront of technology leadership for the nation’s 5G development.

Network
access_time 07 Jan 2020
brochures Allo signing

Maxis and Allo Technology Sdn. Bhd. (Allo), a wholly-owned subsidiary of Tenaga Nasional Berhad (TNB), will collaborate to provide greater access to fibre connectivity to more people and businesses in Cyberjaya and Bangsar South in the Klang Valley and Jasin in Malacca. Maxis and Allo today signed and exchanged an Access Agreement for the provision of High Speed Broadband (HSBB) Network Services