Amazing Deals with RM48 MaxisONE Share Plan | Maxis

Naik taraf telefon anda hanya RM1!

Tambah Share Line untuk yang tersayang dengan Pelan MaxisONE Share dan pilih peranti hebat daripada Samsung, Huawei, Oppo serta banyak lagi hanya RM1.

Pilih satu telefon hebat atau dapatkan sepasang untuk dikongsi*Anda mestilah seorang pelanggan MaxisONE Share BAHARU untuk menikmati telefon pintar RM1.

Promosi RM1 Share Deals hanya boleh didapati di kedai Maxis terdekat.

Lokasi kedai

Cara menikmati tawaran hebat

1. Langgan Pelan MaxisONE bermula daripada RM98/bln.
2. Daftar untuk talian tambahan Pelan MaxisONE Share bermula hanya RM48/bln.

Faedah Pelan MaxisONE dengan pelan MaxisONE Share:

Ingin menaik taraf peranti untuk Pelan MaxisONE anda? Klik di sini

Soalan Yang Sering Ditanya

Klik untuk lihat
Apakah tawaran ini?

Ini adalah tawaran tempoh terhad dengan lebih banyak pilihan peranti pada RM1 apabila anda mendaftar dengan Pelan MaxisONE Share untuk RM48/bulan.

Adakah saya terikat dengan kontrak jika mendaftar untuk tawaran ini?

Ya, jika anda mendaftar untuk tawaran ini, Talian Utama dan Talian Kongsi anda akan terikat untuk kontrak selama 24 bulan.

Untuk pelanggan baru: Jika anda mendaftar untuk tawaran ini dan melanggan untuk Talian Utama dan Talian Kongsi, akan dikenakan kontrak selama 24 bulan.

Bagi yang tidak terikat pada kontrak:
Jika anda memilih tawaran ini, anda akan terikat dengan kontrak selama 24 bulan bagi kedua-dua Talian – Talian Utama sedia ada dan Talian Kongsi baharu.

Untuk pelanggan yang telah melanggan dengan Kontrak Talian Utama: Jika anda telah melanggan Talian Utama dengan kontrak, dan hanya menambah Pelan MaxisOne Share baru anda perlu memperbaharui kontrak dengan Talian Utama atau mendaftar dengan Talian Utama dan Talian Kongsi untuk nikmati tawaran ini. Kedua-dua Talian Utama dan Talian Kongsi akan dikenakan kontrak selama 24 bulan.

Bagaimana untuk nikmati tawaran ini?

Untuk nikmati tawaran ini, hanya pergi ke mana-mana Kedai Maxis atau wakil penjual Maxis untuk mendaftar Pelan MaxisOne Share hanya dengan penambahan RM48/bulan.

Jika anda masih tidak mempunyai Talian Utama Maxis, anda masih boleh mendaftar untuk Talian Utama Maxis yang baru dengan Pelan MaxisONE Share. Anda boleh memilih daripada mana-mana Pelan MaxisOne, yang bermula serendah RM98/bulan.

Anda boleh melanggan kedua-dua Talian Utama MaxisOne + Pelan MaxisOne Share untuk menikmati tawaran ini.

Bolehkah saya terima rebat untuk Talian Kongsi yang sedia ada?

Tiada rebat yang tersedia untuk tawaran ini.

Apakah akan berlaku jika saya pilih untuk tidak menyambung kontrak Talian Kongsi?

Jika anda pilih untuk tidak menyambung dengan kontrak penuh bagi Pelan MaxisOne Share, yuran penalti RM48 x 24 bulan akan dikenakan.

Apakah akan berlaku jika saya menyambung kontrak bagi Talian Kongsi tapi membatalkan kontrak untuk Talian Utama saya?

Talian Utama juga dikenakan kontrak dan jika anda ingin membatalkan anda akan dikenakan yuran penalti.

Saya tidak perlu talian kongsi tambahan tapi saya ingin mendaftar untuk tawaran RM1. Bagaimana?

Jika anda tidak perlukan Talian Kongsi tambahan, anda masih boleh mendaftar untuk tawaran telefon RM1 yang lain. Seleksi peranti yang terdapat bergantung pada kadar pelan. Terdapat pilihan peranti RM1 untuk pelan rendah seperti Pelan MaxisOne 98.

Kami mengemas kini seleksi telefon kami tanpa henti, jadi selalulah semak apa yang kami tawarkan mengikut kadar pelan kami.

Bolehkah saya tukar kadar pelan bagi Talian Utama/Kongsi selepas saya daftar untuk kontrak peranti?

Anda boleh menaik taraf Talian Utama anda untuk pelan yang lebih tinggi selepas anda mendaftar untuk kontrak, tetapi anda perlu menghabiskan kontrak untuk Talian Kongsi, jika tidak anda wajib membayar yuran penalti.

Harap maklum kontrak peranti Utama akan diteruskan jika anda memilih untuk menaik taraf pelan, tapi yuran penalti akan dikenakan jika anda memilih untuk turun taraf atau membatalkan talian anda.

Terma dan Syarat

Klik untuk lihat
^